Najnovšie recenzie zo sekcie Očné tiene
Kúpila som si ich na základe odporúčaní, avšak po krátkom čase sa mi zbili, nevyhovujú mi, farba je inak pekná, aj sa dobre nanasaju
Farba, ktoru takmer nie je vidiet, tiene sa mi po krátkom čase zbili, kúpila som na základe odporúčaní, mne však nevyhovujú
Odporucam
- vodeodolna a dobra farba
- makka
- Príjemne sa nanáša
- Tiene sa menej hrudkujú
- Dobrá cena
NYX Professional Makeup Proof It! vodeodolný top coat na mihalniceVodeodolný top coat na mihalnicevodeodolný top coat na mihalnice 01 Top Coat 5,5 ml
Až take o cakavanie ako som čakala nenaplnilo
- Opadavaju
Tiene dosť zle zdzia... Pri aplikácii opadávaju a mam ich roztrúsené pod pocami. Takže sa trusia. Radšej investovať do kvalitnejších.
- Skvela baza, tiene vydrzia omnoho dlhsie
Vyborny produkt,za tuto cenu sa urcite oplati
Produkt je vodovej konzistencie. Ucim sa s nim pracovat, no zatial mi nevyhovuje. Nanasa sa velmi zle a ziadna extra fixacia.
- Dobrá báza, príjemne splynie s pokožkou. Vynikajúca na matné tiene. Nezamieňať so sekundovým lepidlom - trblietky vyžadujú silnejší produkt.
Tieto očné tiene používam už viac rokov, ale tento odtieň produkuje len Mary Kay, takže ich poznám,som s nimi max.spokojna,nelepia sa,nezrazaju sa na vieckach, vydržia celý deň, jednoducho kvalita od M.K.
- najlepší pod očné tiene, používam ho stále, skúšala som aj iné, tento je naj
- pekne sa nanasa otien super
Táto báza je jemne trbietkavá, ale nič strašné. Tiene na nej pekne držia. Balenie vydrží dlho. Cena ok.
- výborne sa nanáša, lepšie ako klasická linka
- krásne riasy
dobrý podklad, za priaznivú cenu :)
- Mení farby, zaujímavý
- Je príliš lesklý
Zobrazujem 261 - 280 zo 432 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...22 Ďalšie »