Najnovšie recenzie zo sekcie Očné tiene
- Skvelá pigmentácia
- Jednoduchá aplikácia (stačí naniesť štetcom, netreba ani prstom ani štetec zvlhčovať)
- Dosť malá paletka a ešte menšie tiene v nej
- Na vrchu sú prilepené kamienky, čo vytvára krásny efekt, avšak povrch je stále lepkavy a dosť cítiť lepidlo
Mala som väčšie očakávania od tejto paletky, napriek tomu som spokojná. Hoci mám pár výhrad ohľadom balenia a spracovania, nijak to neovplyvňuje kvalitu tieňov, ktoré sú naozaj úžasné.
- Krasna farba na jar,leto.A vydrži celý deň.Opäť sa mi potrvdilo ,že Bourjois ma kvalitne výrobky.
- Nemám
Pekné farby,vydržia celý den,dobré nanášanie.
zodpovedá odtieňu
- Výborný tieň, krásne pigmentovaný. Na viečku, nanesený štetcom, vyzerá veľmi prirodzene.
- Príšerné balenie/puzdro. Otváram ho len s pomocou špičky pilníčka.
Krásna farba (5). Dá sa pouziť na deň aj na večer. Výborný pomer cena:kvalita. Je miniatúrny, nezostane Vám nespotrebovaný.
Ak by dermacol zmenil dizajn a kvalitu obalov svojich produktov, dostali by sa na top úroveň.
veľká spokojnosť
- odtieň som si (ako vždy) najprv skontrolovala cez google a recenzie a testy
- tiene neprášia, ale krásne sadnú a ostanú, dá sa s nimi dobre pracovať, miešať aj vrstvenie ide dobre
- vrstvením sa prehlbuje farebnosť
- slušne dlho vydržia, nerozpíjajú sa kade-tade, keď odchádzam z práce tak po 8 hodinách z nich mám stále dobrý podklad na dymové tiene
- konkrétne odtieň 16 sadol nádherne, je matný, farba je to tmavá púdrová ružová, teda nie "mauve" fialová. Výborne sa kombinuje s kávovými, svetloružovými a taupe odtieňmi.
- štetček (nepoužitelný) a zrkadielko sú priamo v krásnom púzdre tieňa (aj highlighteroch a lícenkách)
- dizajn (určite oceňujem dizajn toho obalu, poteší oko doma na polici, a zaujme keď ho vyberiem z kabelky, pretože malé krásne veci sú proste skvelé)
- Bourjois stetčeky ktoré sú v licenkách, highlighteroch a monotieňoch mi nikdy nesadli, farba sa na ne nechytá, farbu nevedia "poslať ďalej", takže je to zbytočnosť, ktorá ale navyšuje cenu. Mám pocit že highlighter mi "uzavreli" taký ten zamastený povrch, cez ktorý sa nedostanete inak, len zoškrabaním povrchu.. a teda zničením/narušení produktu.
Tento produkt som si neobjednala, nepoužívam
Zatiaľ najlepšia báza akú som mala. Je cenovo dostupná a efekt super. Tiene sa na ňu doslova nalepia a držia. Nanášam ju na čisté viečko a na ňu dávam rovno tiene. Mám aj bázu douglas a táto je lepšia. Tiene ysl, ktoré predtým bolo sotva vidno a sú slabo pigmentované, po nanesení tejto bázy pod tiene, boli krásne výrazné. Aj pri iných tieňoch ktoré mám, bol efekt s touto bázou najlepší. Keď som si dala len korektor a púder pod tiene alebo inú bázu farba tieňov nebola taká pekná a bola fádna. Pre mňa top, odporúčam!!!
- Krásny odtieň. Ľahko sa nanáša a dobre drží na viečku.
Tien sa mi nepaci . Malo vydrzi a netrblieta sa .
s produktom som spokojná, páči sa mi
s produktom som spokojná
Mám viac očných tieňov zn. Lavera, som s nimi spokojná, pekne farbia, táto je taká sivofialivá, nie fialová
- Drží makeup
prakticke balenie, jemne farby
- najlepšia báza pod očné tiene
- za super cenu
- rozjasní očné viečka
- žiadne vysušovanie ani alergia
- nanášanie prstami
Nepoznám lepšiu bázu pod očné tiene!!!
Maybelline Puma x Maybelline Matte + Metallic Eye Duo Stick očné tiene v tyčinke 03 Warrior + Flow 1,65 g
- pekné duo farieb
- nízka cena
- dobre sa s ňou pracuje
- maličké balenie
Zobrazujem 101 - 120 zo 432 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...22 Ďalšie »