Najnovšie recenzie zo sekcie Očné tiene
- až tri odtiene,super :-)
- nerozmazáva sa
- nemám výhrady
velmi pekné balenie so zrkadielkom
- super drzi tiene aj cely den, netrusi sa, neotlaca
- po dlhsiej dobe vysycha v kelimku, treba kupit novy ... cca po 3/4 roku - zalezi od intenzity pouzivania
super drzi tiene aj cely den, netrusi sa, neotlaca
- spokojnosť, dobre sa s ňou maľuje linka
spokojná som, mne vyhovuje
- ľahké nanášanie
- nestiera sa
určite odporúčam
- výdrž
- vhodný ako podklad pod očné tieňe
- vodeodolný
- balenie
- rýchlo schne
- pri schnutí hrudkovatie
- pri väčších množstvách vytvára žmolky
Tiene Color Tattoo používam väčšinou ako podklad pod práškové očné tiene podobnej farby. Tiene na nich potom výborne držia celý deň a nezlievajú sa. Pri použití samostatne majú tendenciu sa trošku zlievať. Vadí mi nanášanie, kedy musím pchať prst do produktu. Tiene nanášam väčšinou prstom a rozotieram ich po viečku. Pri nanášaní väčšej vrstvy začnú žmolkovať a nie sú nanesené rovnomerne. Balenie rýchlo vysychá a na povrchu sa vytvorí tvrdšia vrstva, ktorú ja raz za čas utriem vreckovkou aby som sa dostala k nevyschnutému zostatku. Napriek tomu by som si ich kúpila znova najmä na použitie ako podklad pod tiene.
príjemné farby a dobre drží
- cena,obal
- slabo farbí
Obal je pevny a dobre uzatvaratelny ale fialova sa mi zda hrozne slabej intenzity.
- kvalitný a pekný
- niesú
perfektný
- osvedčený výrobok
- osvedčený odporúčam
- dlhá trvácnosť po aplikácií
- maximálne vyhovuje
Vyhovuje odtieň, ľahko sa používa, výhodné balenie, dobrá kvalita.
- sú krásne
- sú pekné
- sú pekné
- pekné
- pekné
- trblietavé
odporúčam
- Velmi slaba farba,takmer ju nevidiet..urcite by som nikomu neodporucila
Neviem preco,ale jediny odtien od ASTOR,ktory sa im nevydaril..urcite by mali popracovat na tomto UNI odtieni,ktory by nemal chybat pri liceni oci..Velka škoda!
- krasna farba,dlha vydrz tienov az do druheho dna..:)
krasna farba tienov,dlha vydrz na vieckach.Tak kvalitne tiene za tak perfektnu cenu,mozem len odporucit.
Astor Eyeartist Color Waves Eyeshadow 310 Wild Green 3,2 g
Pridané: 3. septembra 2015
(naposledy upravené 3. septembra 2015)
Zakúpený v Parfumes.sk
- krásna farba,dlhá výdrž tienov za perfektnú cenu
krásna farba tienov,dlha vydrz na vieckach.Tiene su za perfektnu cenu,co ma prekvapilo.Urcite odporucam vsetkym zenam.
celkova spokojnost
Zobrazujem 361 - 380 zo 432 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Ďalšie »