Najnovšie recenzie zo sekcie Očné tiene
- perfektný
perfektný
produkt sa ľahko aplikuje, kombinácia farieb je výhodná, no mohol by dlhšie vydržať po nanesení
- uprednostňujem tekuté tiene ako podklad pre púdrové tiene
- len jeden odtieň. V ponuke by mohlo byť viac farebných odtieňov
Výhodné pre rýchly make-up, ale taktiež aj ako podklad pre
dôkladnejšie líčenie.
- kvalita
kvalitný výrobok, dobrá značka, nízka cena, dlhotrvajúci efekt
Produkt ma sklamal kvalitou, čakala som viac :)
Nízka kvalita za nízku cenu
- farby
- viac druhov
- harmonizujú
- je v tom málo :(
Zbožnujem farby, je dobré že sú v harmónii, nemusím hladt ktorá farba sedí s ktorou lebo ich mám všetky po ruke.
- prilis vodovy, zotiera sa
nie prilis velka kvalita produktu
- držia na ňom veľmi dobre očné tiene
- nanášanie prstom - nič moc
doteraz som mala problém, že tiene na očiach sa mi zliali do jednej čiary - na tomto podklade perfektne držia! akurát mi vadí nanášanie prstom, ale výsledok stojí za to !!!
- krásné barvičky
- zrcátko
- dva štětečky
- elegantní vzhled
- celkem dobrá výdrž
- nutné dát nějaký podklad na víčko, jinak stíny po pár hodinách slezou a zalízají.
Mám sice jiný odstín, ale složení stejné. Koupila sem v akci za zhruba 400kč. Za tu cenu nevydrží zas tak dlouho, jak bych si představovala, ale ten pigment je super:-) Dobře se nanáší.
Doporučila bych
zatial spokojna, trblietave, dodava sviezi vzhlad
- štyri tiene peknej farby,
- perfektná cena
- šikovné balenie
- výber farby naslepo
nesypú sa
ľahko sa nanášajú
- Tiene držia cely deň, sú výborne.
- Pekné jemné farby, nie veľmi perleťové
chcela som vyskúšať kvalitnejšiu značku a bol za dobrú cenu,
jemné farby ružovej sa dajú zvýrazniť tmavým odtieňom.Používa sa veľmi dobre,jedna strana aplikátora je zrezaná, zúžená, takže sa dobre vytvára jemnejšia linka s tmavým, fialovohnedým tieňom.
Odporúčam tieto tiene, dá sa s nimi namaľovať jemne aj výrazne.
pekna metalicka farba
dobra konzistencia
- kvalita
- velkost tienov
som spokojna
- zaujímavé farby
- značka, s ktorou mám len dobré skúsenosti
- lepšia cena ako v iných obchodoch
Očné tiene Chanel sú vo všeobecnosti kvalitné a mám s nimi dobré skúsenosti. Tieto konkrétne tiene majú kontrastné farba, sú trochu trblietavejšie, ale výborne držia, neopadávajú, dodávajú očiam lesk.
- pekne tiene
- neprakticke balenie
tiene su velmi pekne, ale ak nie ste fanusikom znacky, myslim, ze rovnaku kvalitu, praktickejsie balenie kupite aj lacnejsie
- Trvácny a nezluhuje sa
Odporúčanie kolegyne, ktoré nesklamalo.
Zobrazujem 401 - 420 zo 432 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 20 [ 21 ] 22 Ďalšie »