Najnovšie recenzie zo sekcie Očné tiene
Artdeco Eyeshadow Base krémová báze pod očné tiene 5 ml
Pridané: 9. júna 2015
(naposledy upravené 9. júna 2015)
- ľahko sa nanáša
- vydrží celý deň
- zbytočne veľké balenie
Má veľmi dobrú konzistenciu, vďaka čomu sa ľahko nanáša. Stačí naniesť tenkú vrstvu na viečko, ktoré predtým ešte pre lepší efekt odporúčam zľahka prepúdrovať a Vaše obľúbené tiene Vám vydržia celý deň. A je jedno, či tie tiene stáli 20, 10, či dokonca 2€ krásne držia po celý deň ( naschvál som ju podrobila aj tesnom s lacnými tieňmi, lebo som bola zvedavá, čo vydrží :D)
Jedinou nevýhodou tejto bázy je, že má pomerne veľké balenie a pokiaľ ju nestihnete rýchlo spotrebovať postupne sa začne vysušovať a bude nepoužiteľná. Každopádne pokiaľ ste milovníčkou očných tieňov túto bázu naozaj odporúčam
fanťasticky drží celý deň
- široký výber zaujímavých farieb
Odporúčam. Za takú nízku cenu skvelá paletka.
- vynikajúci obchod
- žiadne nedostatky
odporúčam
super
dobrá kvalita
dobrá kvalita
s bazou vydrzi na ociach naozaj cely den
Rimmel Glam Eyes Mono Eyeshadow 700 Silver Moonlight 2,4 g
Pridané: 28. januára 2015
(naposledy upravené 13. marca 2015)
- krásne
- vydržia
- balenie
Tieto tiene mám v niekoľkých odtieňoch patria k mojím najoblúbenejším používam ich každý deň hlavne konkrétne tieto, vždy som mala problém s zým, že väčšina tieňov ktoré som mala sa hneď "rozmazali" či nekryli dobre teda neboli dosť sýte ale tieto by som určite odporučila každému. Sú naozaj krásne a ich cena tiež podla mňa nieje úplne zlá.
Miss Sporty Mono Studio Colour očné tiene 119 Energy 2,5 g
Pridané: 26. januára 2015
(naposledy upravené 26. januára 2015)
- krásna jemná farba
- dlho vydrží
Páčila sa mi farba očného tieňa,bol navyše v akcii,tak som si ho kúpila.S tieňmi na oči tejto značky som bola v minulosti veľmi spokojná,tak som si s radosťou kúpila aj tento.
Tieň nesklamal,pri jemnom nanesení krásne zvýrazní očné viečko.
Odporúčam,patrí medzi lacnejšie.
Astor Eye Artist Eyeshadow Palette očné tiene 720 Rock Show In London 4 g
Pridané: 16. novembra 2014
(naposledy upravené 16. novembra 2014)
Zakúpený v PredajParfumov.sk
- Tiene sú dobré dajú sa spoločne skombinovať, mám rada tmavšie odtiene a tieto mi plne vyhovujú na dymové líčenie.
Odporúčam aj iným tento produkt. Je kvalitný.
- exulzívna produkt, top produkt ! maxi riasy pre každého !
exulzívny produkt pre každého kto chce mať dlhé riasy či už každý deň alebo príležitostne. neskutočná vychytávka. prekvapivý účinnok. žiaľ výrobok sa už nepredáva
o.k.
- prišli mi v modrom odtieni
nespokojnosť
spokojnost
- vyborny vyrobok za dobru cenu
- nic
spokojnost kvalita a cena
- dobry vyrobok ale neoslnil
- tazsie sa nanasaju a prstom horšie vyberaju
celkom dobre
- výborný pomocník
- x
Výborne s s ním pracuje, trvácnosť a intenzitu make upu výrazne predlžuje.
- perfektný
- nemám čo dodať super
kvalita
Zobrazujem 381 - 400 zo 432 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22 Ďalšie »